Béda révisi "Koma"

1 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
mTidak ada ringkasan suntingan
mTidak ada ringkasan suntingan
 
Tanda [[Koma]] nyaéta tanda baca anu ngabogaan rupa mirip apostrop atawa tanda petik tunggal mung ditempatkeun dina garis dadasar tulisan. Babaraha jenis aksara ngagambarkeunna minangka hiji garis leutik anu rada melengkung atawa kadang lempeng, atawa sapertos angka salapan anu dieusi bagéan bolongna.
Tanda koma dipaké dina loba konteks jeung basa, umumna minangka pamisah. Numutkeun Oxford English Dictionary, kecap ieu asalna tina basa [[Yunani]]: komma (κόμμα) nu hartina hiji hal anu dipotong atauatawa klausa pondok.<ref>[[:id:Tanda koma|Wikipedia Bahasa Indonesia: Tanda koma]]</ref>
 
=[[Koma|Pamakéan jeung Panempatan Tanda Koma]]=