Titik: Béda antarrépisi

1 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tanda [[Titik]] dipaké dina loba konteks jeung basa, umumna minangka pamisah antar kalimah. Tanda titik téh saprakna mah nyaéta tina sistim tanda baca [[Yunani]] nu diwanohkeun ku [[Aristophanes]] ti [[Byzantium]] dina abad ka-3 SM. Harita mah aya sagonjokkan titik-titik anu panempatanna téh geus ditangtukeun maknana. Namung kiwari mah tanda titik téh minagka ciciri yén tulisan nu dibaca téh kudu eureun.<ref>[[:en: Full stop#History|Wikipedia, The Free Encyclopedia: Full Stop]]</ref>
=[[Titik|Pamakéan jeung Panempatan Tanda Titik]]=
# Tanda Titik dipaké dina tungtung kalimah nu lain pananya atawa seruanpanyeru.<ref name="Hiji">Divisi Akademik Bintang Pelajar. Suplemen PTN Favorit: IPS. Bogor: Bintang Pelajar. 2008</ref>
#:Misalna:
#::Pun lanceuk dumukna di [[Cimahi]]