Béda révisi "Wikipedia:Menu"

1.662 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
menu pikeun kaca
(menu pikeun kaca)
#'''Kontribusi kuring'''; nyaéta [[Husus:Kontribusi|daptar kontribusi]] atawa suntingan anu dijieun ku Anjeun dina Wikipedia.
#'''Kaluar log'''; dipaké pikeun kaluar tina Wikipedia (lamun Anjeun geus asup log) jeung ngahapus informasi Anjeun dina Wikipedia tina computer atawa telepon pinter anu dipaké ku Anjeun.
 
==Menu-menu pikeun kaca==
Ieu menu téh wangunna tab dina bagian luhur kaca artikel.
#'''''Kaca'''''; dipaké pikeun mintonkeun eusi hiji kaca. Judul ieu tabna rupa-rupa gumantung kana [[rohangan ngaran]] anu diaksés ku Anjeun. Judul tab anu mungkin dipidangkeun nyaéta:
##Pamaké; pikeun kaca-kaca pamaké.
##Proyék: pikeun kaca-kaca proyék.
##Gambar: pikeun kaca-kaca gambar.
##MediaWiki; pikeun kaca-kaca MediaWiki
##Pitulung; pikeun kaca-kaca pitulung jeung pituduh.
##Portal: pikeun kaca-kaca portal/
##Husus; pikeun kaca-kaca husus.
 
#'''''Sawala'''''; dipaké pikeun mintonkeun [[kaca sawala/obrolan]]
#'''''Baca'''''; dipaké pikeun maca hiji kaca.
#'''''Parobahan katunda'''''; dipaké pikeun ningali parobahan anu katunda dina hiji kaca.
#'''''Édit'''''; dipaképikeun mintonkeun kotak pangropéa visual (Visual Editor) pikeun [[nyunting artikel]].
#'''''Sunting sumber'''''; dipaké pikeun ngaropéa (ngédit) artikel dina wangun sumberna.
#'''''Témbongkeun sumber''''' (husus kaca anu dikonci); dipaké pikeun ningali sumber hiji kaca.
#'''''Témbongkeun jujutan'''''; dipaké pikeun nébongkeun [[Wikipedia:riwayat panyuntingan|riwayat panyuntingan]] hiji kaca.
#'''''Pindah''''' (husus pamakékadaptar); dipaké pikeun [[Wikipedia:mindahkeun|mindahkeun]] hiji kaca kana kaca séjénna atawa ngaganti judul hiji kaca.
#'''''Awaskeun''''' (husus pamaké kadaptar (tanda béntang)); dipaképikeun ngasupkeun hiji kaca kana [[Wikipedia:Daptar awaskeuneun|daptar awaskeuneun]] Anjeun.
#'''''Konci''''' (husus kuncén); dipaké pikeun ngoci hiji kaca tina ngédit.
#'''''Hapus''''' (husus kuncén); dipaképikeun mupus hiji kaca anu teu pantes.