Wikipedia:Menu: Béda antarrépisi

11 bita dipupus ,  7 tahun yang lalu
#'''''Témbongkeun jujutan'''''; dipaké pikeun nébongkeun [[Wikipedia:riwayat panyuntingan|riwayat panyuntingan]] hiji kaca.
#'''''Pindah''''' (husus pamakékadaptar); dipaké pikeun [[Wikipedia:mindahkeun|mindahkeun]] hiji kaca kana kaca séjénna atawa ngaganti judul hiji kaca.
#'''''Awaskeun''''' (husus pamaké kadaptar (tanda béntang)); dipaképikeun ngasupkeun hiji kaca kana [[WikipediaHusus:Daptar awaskeuneunAwaskeuneun|daptar awaskeuneun]] Anjeun.
#'''''Konci''''' (husus kuncén); dipaké pikeun ngoci hiji kaca tina ngédit.
#'''''Hapus''''' (husus kuncén); dipaképikeun mupus hiji kaca anu teu pantes.