Wikipedia:Menu: Béda antarrépisi

11 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
m
==Menu-menu pikeun kaca==
Ieu menu téh wangunna tab dina bagian luhur kaca artikel.
#'''''Kaca'''''; dipaké pikeun mintonkeun eusi hiji kaca. Judul ieu tabna rupa-rupa gumantung kana [[Wikipedia:Rohangan ngaran|rohangan ngaran]] anu diaksés ku Anjeun. Judul tab anu mungkin dipidangkeun nyaéta:
##Pamaké; pikeun kaca-kaca pamaké.
##Proyék: pikeun kaca-kaca proyék.
##MediaWiki; pikeun kaca-kaca MediaWiki
##Pitulung; pikeun kaca-kaca pitulung jeung pituduh.
##Portal: pikeun kaca-kaca portal/.
##Husus; pikeun kaca-kaca husus.
 
#'''''Sunting sumber'''''; dipaké pikeun ngaropéa (ngédit) artikel dina wangun sumberna.
#'''''Témbongkeun sumber''''' (husus kaca anu dikonci); dipaké pikeun ningali sumber hiji kaca.
#'''''Témbongkeun jujutan'''''; dipaké pikeun nébongkeun [[Wikipedia:Jujutan|riwayat panyuntinganéditan]] hiji kaca.
#'''''Pindah''''' (husus pamakékadaptar); dipaké pikeun [[Wikipedia:mindahkeun|mindahkeun]] hiji kaca kana kaca séjénna atawa ngaganti judul hiji kaca.
#'''''Awaskeun''''' (husus pamaké kadaptar (tanda béntang)); dipaképikeun ngasupkeun hiji kaca kana [[Husus:Awaskeuneun|daptar awaskeuneun]] Anjeun.