Wikipedia:Menu: Béda antarrépisi

69 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
 
==Menu-menu pikeun kaca==
[[File:Su-article menu.PNG|100px|frame|right|menu-menu pikeun kaca]]
Ieu menu téh wangunna tab dina bagian luhur kaca artikel.
#'''''Kaca'''''; dipaké pikeun mintonkeun eusi hiji kaca. Judul ieu tabna rupa-rupa gumantung kana [[Wikipedia:Rohangan ngaran|rohangan ngaran]] anu diaksés ku Anjeun. Judul tab anu mungkin dipidangkeun nyaéta: