Béda révisi "Wikipedia:Menu"

10 bita dipupus ,  7 tahun yang lalu
 
==Menu-menu pikeun kaca==
[[File:Su-article menu.PNG|100pxright|frame|right600 px|menu-menuMenu pikeun kaca]]
Ieu menu téh wangunna tab dina bagian luhur kaca artikel.
#'''''Kaca'''''; dipaké pikeun mintonkeun eusi hiji kaca. Judul ieu tabna rupa-rupa gumantung kana [[Wikipedia:Rohangan ngaran|rohangan ngaran]] anu diaksés ku Anjeun. Judul tab anu mungkin dipidangkeun nyaéta: