Dena Setiawan

Geus aub 17 Séptémber 2011
8 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
[[Gambar:Ieu Dena.jpg|thumb|240px|Kuring Dena Setiawan]]
Nepangkeun, Wasta sim kuring Dena Setiawan. CeuCeuk akteakteu mah, lahir téh di Cimahi, 18 November 1992. Alhamdulillaah, ari gedéna mah di Bogor. Baheula kungsi ngiluan pasanggiri Sundapedia dina taun 2011. Ayeuna mah badé ngadu nasib dina [[Wiki Sabanda]], susuganan meunang pangalaman anyar.
 
 
44

éditan