Béda révisi "Kecap (basa Sunda)"

taya kamandang éditan
{{Kecap (Basa Sunda)}}
 
==Warna jeung Wangun Kecap==
 
Kecap-kecap dina basa Sunda bisa dipasing dumasar kana '''wangun''' jeung '''warna'''na.
|}
 
==Warna Kecap==
'''Warna/Rupa Kecap''' kabagi dua:
 
 
{{Kecap panganteur kaayaan}}
 
==Kecap bilangan==
 
{{Kecap bilangan}}
 
===Kecap panuduh bilangan===
912

éditan