Béda révisi "Kecap (basa Sunda)"

taya kamandang éditan
'''Kecap panuduh bilangan''', nyaéta kecap anu dikantétkeun kana kecap bilangan utama jeung anu geus tangtu pikeun barang, jelema, jsb.
{{Kecap panuduh bilangan}}
 
[[Kategori:Basa Sunda]]
912

éditan