Béda révisi "Wikipedia:Bantahan umum"

347 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m
 
Kudu dicatet yén informasi anu kapanggi di dieu mungkin baé ngalanggar hokum nagara atawa yurisdiksi ti tempat Anjeun ningali informasi ieu. ''Wikipedia'' teu ngadorong pikeun ngalanggar hukum naon baé, tapi lantara ieu informasi disimpen di nagara bagian [[Florida]] di [[Amérika]], mangka sagala rupa eusina aya dina referénsi panyalindungan [[Konstitusi Amérika Serikat]] di handapeun prinsip-prinsip Deklarasi Universal Hak Asasi Manusia ti [[Perserikatan Bangsa-Bangsa]]. Undang-undang di nagara Anjeun mungkin teu mikawanoh sacara lega panyalindung kabébasan nyarita minangka undang-undang Amérika Serikat atawa prinsip-prinsip Piagem PBB, sarta ku kituna ''Wikipedia'' teu bisa tanggung jawab kana poténsi pelanggaran hukum samodél kitu kudu ditumbukeun kana domain ieu atawa make informasi anu dikandung dina ieu kaca.
 
:'''<big>Lamun anjeun perlu saran husus (contona, médis, hukum, finansial, atawa manajemén résiko) mangga geura panggihan profesional anu geus meunang idin atawa ngarti di widangna di wilayah éta.</big>''' Baca [[Wikipedia:Bantahan résiko]], [[Wikipedia:Bantahan médis]], jeung [[Wikipedia:Bantahan hukum]] pikeun bantahan nu leuwih husus.