Béda révisi "Wikipedia:Bantahan umum"

633 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
Wikipedia téh teu saragem dina proses ngulas artikelna sacara babarengan, bisa waé hiji artikel aya anu ngoréksi kasalahan atawa ngahapus saran anu salah. Maranéhna teu boga kawajiban hukum pikeun ngalakukeun éta hal, nu matak sakabéh informasi anu dibaca di dieu teu dibarengan ku jaminan kaluyuan pikeun tujuan naoan waé atawa maké naon waé.
 
'''No consequential damages can be sought against ''Wikipedia''''', as it is a voluntary association of individuals developed freely to create various open source online educational, cultural and informational resources. '''This information is being given to you gratuitously''' and there is '''no agreement or understanding between you and ''Wikipedia''''' regarding your use or modification of this information beyond the [[GNU Free Documentation License]]; neither is anyone at ''Wikipedia'' responsible should someone change, edit, modify or remove any information that you may post on ''Wikipedia'' or any of its associated projects.
 
 
 
 
 
 
 
Hatur nuhun parantos ngaluangkeun waktosna kanggo maos kaca ieu, mangga dihaturanan kanggo ngaraoskeun pangalaman di ''Wikipedia''.