Cépot: Béda antarrépisi

74 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
ngalihkeun kaca
Tidak ada ringkasan suntingan
(ngalihkeun kaca)
[[Gambar:Si_Cépot.jpg|thumb|Cépot atawa Astrajingga, anak cikal Semar Badranaya ti lembur Tumaritis.]]
Si Cépot mangrupa hiji tangtungan wayang nu pinuh ku 'seléra humor' jeung kiwari geus jadi 'ikon / icon' dina pagelaran wayang golek. Malah nepi ka aya nu nyebut, "Lain urang Sunda kasebutna ari teu apal ka Si Cépot mah". Sanyongcolang kumaha si Cépot téh nepi ka jadi 'icon' pawayangan di tatar Sunda?
 
39

éditan