Béda révisi "Daptar présidén Apganistan"

Gambar B_Karmal.gif dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Krd
m (Gambar Noor_Mohammad_Taraki.jpg dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku INeverCry)
(Gambar B_Karmal.gif dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Krd)
|-
|| 5
||
|| [[Image:B Karmal.gif|50px]]
|| [[Babrak Karmal]]
|| [[27 Désémber]] [[1979]]
1.661

éditan