Béda révisi "Daptar présidén Apganistan"

m
taya kamandang éditan
(Gambar B_Karmal.gif dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Krd)
m
'''Présidén Apganistan''' mangrupakeun pupuhu nagara [[Apganistan]] (''head of state''), pupuhu pamaréntahan (''head of government''), jeung pamingpin angkatan pakarang (''commander-in-chief''). Présidén Apganistan [[Hamid Karzai]] ngajabat ti [[Désémber]] [[2004]].
 
Nagara Apganistan mangrupa nagara [[républik]] dina période [[1973]]-[[1992]] jeung mimiti ti [[2001]]. Salian ti éta, pamaréntahan dipingpin ku rupa-rupa [[Monarki|raja]], [[émir]], jeung [[Taliban]] nu rézimna aya dina période 1990-an.
 
== Présidén Apganistan ==
|}
 
=== Republik Islam Afganistan ([[2004]]-sekarangkiwari) ===
{| class="wikitable" cellpadding=2 cellspacing=2
|- bgcolor=#cccccc
23.343

éditan