Béda révisi "Manyogana"

Taya parobahan ukuran ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q862803 (translate me))
 
[[Gambar:Katakana_origine.png|thumb|300px|left|Kasaruaan Katakana jeung man'yōgana (bagean man'yōgana nu jadi katakana diwarnaan beureum)]]
[[Gambar:Hiragana_originHiragana origin.jpgsvg|thumb|300px|left|Parobahan hiragana tina man'yōgana]]
 
<br style="clear:left"/>
2

éditan