Béda révisi "RNA"

47 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
m
DNA jeung RNA ngabogaan komponén anu hampir sarua tapi duanana ngabogaan struktur, pungsi jeung sababaraha matéri panyusun anu beda.<ref name=":0" />
 
[[Kategori:Biologi]]
[[Kategori:Biologi sél]]
== Rujukan ==
889

éditan