Béda révisi "G-Spot"

227 bita dipupus ,  7 tahun yang lalu
Gambar Female_reproductive_system_lateral_nolabel.png dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Jameslwoodward
m (Bot: Migrating 49 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q517807 (translate me))
(Gambar Female_reproductive_system_lateral_nolabel.png dipiceun kusabab di hapus ti Commons ku Jameslwoodward)
[[Gambar:Female reproductive system lateral nolabel.png|thumb|240px|alt=Gambar anatomi séksual awéwé.|G-Spot (4) perenahna dina hiji tepikeun ka tilu inci dina jero vagina, sagigireun urethra (6) jeung kantong cikiih (2).]]
'''Gräfenberg Spot''', mindeng disebut '''G-Spot''', nyaéta hiji daérah dina [[vagina]] nu gedéna saukuran kacang buncis<ref name="time1982"/>. Loba awéaé nu ngalaporkeun yén G-Spot mangrupakeun [[erogenous zone]] nu nalika dirangsang bakal nyababkeun hiji dorongan sahwat nu gedé, [[orgasme]] nu kacida kuatna sarta [[éjakulasi wanoja]].<ref name="Ladas">{{cite book |last=Ladas |first=AK |coauthors=Whipple, B; Perry, JD |title=The G-Spot and other discoveries about human sexuality |publisher=Holt, Rinehart, and Winston |location=New York |year=1982 |isbn=0440130409}}</ref> Gräfenberg Spot ilaharna aya dina sainci tepikeun ka tilu inci (2.5 to 7.6 cm) saluhureun pinding vagina béh hareup antara bukaan vagina jeung [[urétra]]<ref name="sex101"/> tur mangrupakeun daérah sénsitif nu mangrupakeun bagéan tina [[#prostat wanoja|prostat wanoja]].<ref name="the-clitoris.com">{{cite web |url=http://www.the-clitoris.com/f_html/ejacula.htm |title=Female Ejaculation, the G-Spot, and the Female Prostate Gland |work= |accessdate=2010-05-09}}</ref>
 
1.747

éditan