Béda révisi "Kabupatén Bogor"

8 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
m
* Kecamatan [[Ténjolaya, Bogor|Ténjolaya]]
|}
Topografi jeung Géografis
 
=== Topografi jeung Géografis ===
Kalawan lega 298.939,30 hektar, Kabupatén Bogor boga topografi jeung géografis nu rupa-rupa. Beulah kalér Kabupatén Bogor mangrupa dataran handap (lembah [[Walungan Ciliwung]] jeung [[Walungan Cisadané]]), sedengkeun beulah kidulna mangrupa pagunungan, nu puncakna nyaéta: [[Gunung Halimun]] (1.764 m), [[Gunung Salak]] (2.211 m), sarta [[Gunung Pangrangro]] (3.019 m), mangrupa gunung kadua pangluhurna di Jawa Barat sanggeus Gunung Ciremai di Majalengka. Kabupatén Bogor perenahna aya di koordinat 6<sup>o</sup>18' 6<sup>o</sup>47'10" LS jeung 106<sup>o</sup>23'45"-107<sup>o</sup>13'30" BT nu diwatesan ku:
* Kalér: Kabupatén Tangerang (Banten), Kabupatén Bekasi, Kota Bekasi jeung Kota Dépok (Jawa Kulon)
889

éditan