Béda révisi "Gulma"

23 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
 
Dumasar kana [[watesan]] tina nalungtik [[ékologis]] diartikeun tutuwuhan nu geus diadaptasikan kana [[habitat]] jieunan sarta nyababkeun gangguan ka sadaya kagiatan [[manusa]].<ref>Sastroutomo, S. S. 1990. Ékologi nalungtik. PT Gramedia Pustaka Utama. Jakarta.</ref>
 
[[Kategori:Agronomi]]
1.246

éditan