Béda révisi "Bawang"

6 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
m
ngarapihkeun kategori
m (Bot: Migrating 1 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q10975656)
m (ngarapihkeun kategori)
[[Gambar:Bawang-bawangan.jpg|tumb|300px|right|Bawang-bawangan.]]
[[Gambar:Daun Bawang.jpg|tumb|300px|right|bawang daun]]
'''Bawang''' nya éta ngaran beubeutian nu sok dipaké masak, beuti bawang banguna méh buleud nyungcung, daunna buleud paranjang siga jarami.<ref name="sumber1">R.A Darnadibrata, .Kamus Basa Sunda. Kiblat 2006. Bandung.</ref>
 
{{pondok}}
[[kategori:tutuwuhan bungbu]]