Béda révisi "Bayem"

23 bita dipupus ,  5 tahun yang lalu
m
ngarapihkeun kategori
m (Bot: Migrating 47 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q156344 (translate me))
m (ngarapihkeun kategori)
 
[[Kategori:Sayuran]]
[[Kategori:Tutuwuhan]]