Béda révisi "Saroja"

4 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
Ngarapihkeun kategori
m (Bot: Migrating 50 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q16528 (translate me))
(Ngarapihkeun kategori)
* {{id}} [http://tabloidnova.com/articles.asp?id=3764&no=1 Lotus, Kembang Suci anu Éndah Menjulang]
 
[[Kategori:TutuwuhanNelumbonaceae]]
[[Kategori:Kekembangan]]