Béda révisi "Daptar istilah sora sato"

14 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (Uchup19 memindahkan halaman RUPA-RUPA SORA SASATOAN ke Daptar istilah sora sato: Luyu jeung judul artikel Wikipedia sakuduna)
m
{{Rapihkeun}}
#Anjing = ngagogog, nyungungung, babaung.
#Bagong = sesegrok.