Béda révisi "Cangkok"

148 bita ditambahkeun ,  6 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Cara ngembangbiakeun ku cara nyangkok kawilang hadé, komo saupama dipake pikeun bungbuahan. <ref name="hiji" /> Rasa jeung wangun buah nu dihasilkeun ku cara dicangkok mah biasana bakal sarua percis jeung ''induk''na, béda jeung lamun dipelakna ku cara melak kawas biasana, nya éta melak maké [[siki]]na.<ref name="hiji" />
==Pakakas nu Dipaké==
Aya sababaraha pakakas anu kudu aya saupama urang édék nyangkok,<ref name="dua">[http://green.kompasiana.com/penghijauan/2014/11/16/bagaimana-cara-mencangkok-yang-benar-703628.html], Cara Nyangkok nu Bener.</ref> nya éta:
# Péso nu teu tihiangan
# Taneuh hideung nu ''gembur''