Béda révisi "Cangkok"

22 bita dipupus ,  6 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
# Ragaji
==Léngkah-léngkah Nyangkok Tuwuhan==
Dina nyangkok tuwuhan téh aya sababaarahasababaraha léngkah nu kudu dilakonan sangkan hasilna bisa hadé kawas nu dipikahayang, <ref name="dua" /> léngkah-léngkahna nya éta:
# Pilih catang tangkal nu geus kolot/ boga ''[[kambium]]'' (rambutan, jambu, buah, kadongdong,jsté) miboga diaméter kira-kira 2 cm.
# Keureut babagian kulit catang kira-kira 10 cm, satuluyna antepkeun salila 10-15 menit atawa nepi ka getahna garing.