Béda révisi "Tepas"

15 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
m
ngarapihkeun tepas
m (ngarapihkeun tepas)
<!--rancangan ieu kaca teh aslina mah buatan [[:id:Pengguna:IvanLanin|Kang Ivan]] ti Wikipedia Indonesia. Geus dirobah-robah saeutik, tapi dasarna mah sarua keneh. Nuhun, Kang Ivan!!-->__NOTOC__ __NOEDITSECTION__
{|width="100%" cellpadding="2" cellspacing="5" style="vertical-align:top;background-color:#f9f9f9"
|-<!-- PANGJAJAP
 
PANGJAJAP
 
-->