Béda révisi "Abdurrahman Wahid"

6 bita dipupus ,  5 tahun yang lalu
Ngarapihkeun
m (Bot: Migrating 38 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q76167 (translate me))
(Ngarapihkeun)
[[Kategori:Présidén Indonésia]]
[[Kategori:Nu babar taun 1940]]
[[Kategori:Inohong Bangsa IndonesiaIndonésia]]
8.434

éditan