Béda révisi "Wikipedia:Interwiki"

45 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
(interwiki)
 
m
 
==Notasi==
Dina [[pakakas lemes]] anu dipaké dina Wikipédia, nyaéta [[MediaWiki]], aya fasilitas pikeun ngawangun sacara otomatis tutumbu lintas-basa. Pikeun conto, tutumbu <code><nowiki>[[en:InterWiki]]</nowiki></code> bakal sacara otomatis nyieun tutumbu kana artikel dina absa[[basa Inggris]] anu judul artikelna ''[[:en:InterWiki|InterWiki]]''.
 
Dina Wikipedia, Anjeun bisa ogé ngeusian tutumbu tina absa séjén kana artikel maké notasi <code><nowiki>[[:en:InterWiki]]</nowiki></code>. Éta notasi téh bakal ngahasilkeun tutumbu siga kieu [[:en:InterWiki]].
 
[[kategori: émbaran dasar Wikipédia]]