Béda révisi "Wikipedia:Interwiki"

18 bita dipupus ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m
Dina Wikipedia, Anjeun bisa ogé ngeusian tutumbu tina absa séjén kana artikel maké notasi <code><nowiki>[[:en:InterWiki]]</nowiki></code>. Éta notasi téh bakal ngahasilkeun tutumbu siga kieu [[:en:InterWiki]].
 
[[kategori: émbaran dasar WikipédiaPitulung]]