Béda révisi "Wikipedia:Interwiki"

5 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
m
(nambahan gambar)
==Fitur pilihan basa dina menu navigasi==
 
#Pilih menu '''Bahasa''' - '''Tambah Interwiki''' dina [[Wikipedia:Menu|menu Navigasinavigasi]].
#Pilih basa tujuan (idwiki-pikeun [[basa Indonésia]]). Ieu bakal nuduhkeun kana artikel nu geus aya dina rupa-rupa basa.
#Pilih artikel tujuan. Lamun artikel geus aya, bakal muncul pilihan judul artikel anu luyu.