Béda révisi "Wikipedia:Interwiki"

2 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
Dina Wikipedia, Anjeun bisa ogé ngeusian tutumbu tina absa séjén kana artikel maké notasi <code><nowiki>[[:en:InterWiki]]</nowiki></code>. Éta notasi téh bakal ngahasilkeun tutumbu siga kieu [[:en:InterWiki]].
 
===Fitur pilihan basa dina menu navigasi===
 
#Pilih menu '''Bahasa''' - '''Tambah Interwiki''' dina [[Wikipedia:Menu|menu navigasi]].