Béda révisi "Wikipedia:Interwiki"

Taya parobahan ukuran ,  5 tahun yang lalu
m
 
Dina [[pakakas lemes]] anu dipaké dina Wikipédia, nyaéta [[MediaWiki]], aya fasilitas pikeun ngawangun sacara otomatis tutumbu lintas-basa. Pikeun conto, tutumbu <code><nowiki>[[en:InterWiki]]</nowiki></code> bakal sacara otomatis nyieun tutumbu kana artikel dina [[basa Inggris]] anu judul artikelna ''[[:en:InterWiki|InterWiki]]''.
 
Dina Wikipedia, Anjeun bisa ogé ngeusian tutumbu tina absabasa séjén kana artikel maké notasi <code><nowiki>[[:en:InterWiki]]</nowiki></code>. Éta notasi téh bakal ngahasilkeun tutumbu siga kieu [[:en:InterWiki]].
 
===Fitur pilihan basa dina menu navigasi===