Béda révisi "Tepas"

35 bita dipupus ,  4 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
| content =
[[Gambar:Nuvola_filesystems_www.png|30px]]'''Urang Sunda Ka Marana?'''<br>
Butuh pisan pitulung yeuh, nu aub di Wikipédia Sunda kiwari ngan saeutik pisan. Nu jadi udagan ayeuna utamana ngumpulkeun artikel-artikelBaraya anu ayangokolakeunna patula-patalinangariung jeungdina '''[[Portal:Category:SundaPanglawungan|Kasundaanpanglawungan]]'''.
<!--ahir hambalan2-->