Béda révisi "Éko Patrio"

143 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar '''Éko Héndro Purnomo''' leuwih dipiwanohna mah '''Éko Patrio''' (Kabupatén Nganjuk, Jawa Wétan, 30 Désémber 1970) nyaéta saurang pulitikus ti Partéy...)
 
'''Éko Héndro Purnomo''' leuwih dipiwanohna mah '''Éko Patrio''' ([[Kabupatén Nganjuk]], [[Jawa Wétan]], [[30 Désémber]] [[1970]]) nyaéta saurang pulitikus ti [[Partéy Amanat Nasional]] anu ngajabat di [[DPR-RI periode 2009-2014]]. Saméméh turun ka dunya politik, Éko ngamimitian karirna minangka saurang palawak liwat grup lawakna Patrio, anu harita ngan dikontrak ku [[TPI]]. Kelompok Patrio ieu pernah suksés dina mawakeun acara [[Ngelaba]]. Éko nikah jeung istrina Viona Risalina dina tanggal [[12 Oktober]] [[2001]].
==Atikan==
* Institut Ilmu Sosial dan Ilmu Politik, [[Jakarta]].
* SMA Negeri 18 Jakarta.
* SD Negeri 03 Pagi, Teluk Gong, [[Jakarta Kalér]].
112

éditan