Béda révisi "Éko Patrio"

173 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
*Presenter
*Anggota [[DPR-RI 2009-2014]].
==Pangajén==
*Présénter Ngetop vérsi [[SCTV Awards]], [[2005]]
*Juara II Lomba Lawak Nasional [[RRI]]-[[TVRI]], [[1989]].
*Juara I Lomba Baca Naskah Humor, [[Bandung]].
112

éditan