Béda révisi "Éko Patrio"

29 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
*Juara II Lomba Lawak Nasional [[RRI]]-[[TVRI]], [[1989]].
*Juara I Lomba Baca Naskah Humor, [[Bandung]].
==Référénsi==
{{reflist}}
112

éditan