Béda révisi "Éko Patrio"

44 bita ditambahkeun ,  4 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
'''Éko Héndro Purnomo''' leuwih dipiwanohna mah '''Éko Patrio''' ([[Kabupatén Nganjuk]], [[Jawa Wétan]], [[30 Désémber]] [[1970]]) nyaéta saurang pulitikus[[pulitik]]us ti [[Partéy Amanat Nasional]] anu ngajabat di [[DPR-RI periode 2009-2014]]<ref name="kapanlagi">Kapanlagi.com, [http://kapanlagi.com/indonesia/e/eko_patrio/ Profil Eko Patrio]. Diaksés 03 Juli 2015.</ref><ref name="merdeka">Merdeka.com, [http://merdeka.com/profil/indonesia/e/eko-hendro-purnomo/ Biografi Eko Hendro Purnomo]. Diaksés 03 Juli 2015.</ref>. Saméméh turun ka dunya politik[[pulitik]], Éko ngamimitian karirna minangka saurang palawak liwat grup lawakna [[Patrio]], anu harita ngan dikontrak ku [[TPI]] <ref name="kapanlagi"/>. Kelompok Patrio ieu pernah suksés dina mawakeun acara [[Ngelaba]] <ref name="merdeka"/>. Éko nikah jeung istrina [[Viona Risalina]] dina tanggal [[12 Oktober]] [[2001]] <ref name="kapanlagi"/>.
==Atikan==
* Institut Ilmu Sosial dan Ilmu Politik, [[Jakarta]]<ref name="merdeka"/>
==Référénsi==
{{reflist}}{{taratas}}
[[Kategori:Anggota DPR-RI]]
112

éditan