Béda révisi "Tepas"

Taya parobahan ukuran ,  4 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
<!--hambalan2b-->
[[Gambar:Text-x-generic with pencil-2.svg|30px]]'''Artikel nu dipikabutuh'''<br>
Réa kénéh [[Husus:KacaDiteang|artikel anu dipikabutuh]] dina Wikipédia téh. Hayu babarengan narjamahkeunngalengkepan artikel anu ditataan dina daptar ieu dihandap:
{{Portal:Panglawungan/Artikel_nu_dipikabutuh}}
*<small>''[[Wikipedia:Pitulung|Butuh pitulung?]]''</small>