Jarum: Béda antarrépisi

127 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Nyieun kaca anyar Jarum nya éta pakakas paranti ngaput anu wangunna panjang-leutik, tungtungna méncos. Panjangna kurang leuwih opat sénti (4cm). Jarum téh aya rupa-rupa, di antarana jarum ka...)
 
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Jarum''' nya éta pakakas paranti ngaput anu wangunna panjang-leutik, tungtungna méncos. Panjangna kurang leuwih opat sénti (4cm). Jarum téh aya rupa-rupa, di antarana jarum kaput jeung jarum mesin jait.
Jarum kaput miboga liang dina tungtung anu mintulna, béda jeung jarum mesin jait anu liangna deukeut kana méméncosna.