Jarum: Béda antarrépisi

55 bita ditambahkeun ,  7 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
Tidak ada ringkasan suntingan
Tidak ada ringkasan suntingan
'''Jarum''' nya éta pakakas paranti ngaput anu wangunna panjang-leutik, tungtungna méncos. Panjangna kurang leuwih opat sénti (4cm). Jarum téh aya rupa-rupa, di antarana jarum kaput jeung jarum mesin jait.
Jarum kaput miboga liang dina tungtung anu mintulna, béda jeung jarum mesin jait anu liangna deukeut kana méméncosna. Liang dina jarum téh paranti ngasupkeun benang kaput.