Oséania: Béda antarrépisi

8 bita dipupus ,  7 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (removing old-formated (incorrect) interwiki)
mTidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Oceania-map.JPG|thumb|250px|Peta wewengkon Oséania]]
'''Oséania''' ({{lang-en|Oceania}} {{lang-nl|Oceanië}}) mangrupakeunmangrupa istilah nu ngarujuk kana hiji téritori géografis atawa géopolitis nu diwangun ti sababaraha [[kapuloan]] nu aya di [[Samudra Pasifik]] jeung sakurilingna. Oséania mangrupakeunmangrupa buana kalawan luas aréa daratan nu pangleutikna jeung jumlah populasi nu pangleutikna kadua sanggeus [[Antartika]].
 
== Tempo ogé ==