Béda révisi "Tajikistan"

4 bita dipupus ,  6 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (Bot: Migrating 172 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q863 (translate me))
m
|footnotes=
}}
'''Républik Tajikistan''' hiji [[nagara]] peupeusan [[Uni Soviét]] di [[Asia Tengah]] nu tepung wates jeung [[Afganistan]], [[Républik Rahayat Cina]], [[Kyrgyzstan]], jeung [[Uzbékistan]]. Kaayaan géografisna mangrupakeunmangrupa dataran luhur nu heunteu tepung wates jeung laut.
 
== Tempo ogé ==