Béda révisi "Amérika (buana)"

2 bita dipupus ,  6 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
(Nambahan bubuka)
m
</ref> Penjelajah séjén anu miluan ngapopulerkeun benua anyar ka buana Éropa nyaeta Amerigo Vespuci nu mangrupa priyayi ti Italia.<ref name=":1" /> Pikeun ngenang Amerigo jasa Vespuci mangka ngarana diabadikeun minangka ngaran buana anyar Amérika.<ref name=":1" />
 
==ReferenceRujukan==
{{reflist|30em}}