Béda révisi "Pluto"

30 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
(Removing Link FA template as it is now available in wikidata)
[[Gambar:Pluto by LORRI, 8 July 2015 (Color).jpg|thumb|300px|right|Planét Pluto]]
Pluto (ngaran resmi: 134340) nya éta hiji [[planét]] leutik (''dwarf planét'') dina [[Tata Surya]]. <ref name="sumber1">{{id}}[http://students.ukdw.ac.id/~23070234/newspluto.html=id Pluto] (diaksés tanggal 1 Desember 2011)</ref>
Saméméh 24 Agustus [[2006]], Pluto berstatus minangka hiji [[planét]] sarta mangrupa [[planét]] pangleutikna sarta panglaérna (runtuyan kasalapan) ti panonpoé.<ref name="sumber1"/>