Béda révisi "Sakha"

9 bita dipupus ,  6 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m
m
[[Gambar:Flag of Sakha.svg|thumb|250px|right|Bandéra Sakha]]
 
'''Sakha''' mangrupakeunmangrupa ngaran [[Subjék Féderal Rusia]]. Subjék ieu mibogamibanda luaslega wewengkon 3.103.200 km² jeung mangrupakeunmangrupa subjék panggedéna di [[Rusia]]. Populasina nya étanyaéta 949.280 jiwa ([[2002]]). Ibu kotana nya étanyaéta [[Yakutsk]].
 
[[Gambar:Udachnaya pipe.JPG|thumb|[[Pipa Udachnaya]]]]