Béda révisi "Bawang"

47 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
# Ngahambat rusakna [[uteuk]] sarta sistem kekebalan;
# mantuan ngahambat prosés penuaan,
# maéhan sél kanker[[kangker]],
# ngurangan resiko kankerkangker,
# [[Bawang bodas]] anu dikonsumsi sacara rutin dina waktu nu tangtu bisa mantuan nurunkeun kadar [[kolesterol]], Zatzat anti-kolesterol dina [[bawang bodas]] anu ngaranna ajoene nulungan nyegah ngagumpalan [[getih]],
# bisa mantuan ngurangan stress, kahariwang, sarta depresi,
# ngandung [[vitamin A]], [[vitamin B]], [[vitamin C]], [[kalsium]], [[potasium]], [[antioksidan]],
# ngandung [[karoten]] sarta [[selenium]],
# ngobatan panyakit [[darah tinggi]],
# Ngaronjatkeunngaronjatkeun [[insulin]] [[getih]] pikeun penderita diabetes[[diabétes]],
# ngalumpuhkeun radikal bebs anu ngaréwong sistem kekebalan awak,
# Méréméré mangpaat minangka penawar racun (detoxifier) anu nangtayungan awak ti sagala rupa panyakit,
# Ngajagangajaga stamina awak.<ref name="sumber2">{{id}}[http://kabarinews.com/article/Berita_Amerika/Amerika_Tips/22_KHASIAT_BAWANG_PUTIH/2344=id manfaat bawang ] (diaksés tanggal 26 Oktober 2011)</ref>
==Tingali ogé==
*[[Bawang beureum]]
8.434

éditan