Béda révisi "Pluto"

3 bita ditambahkeun ,  5 tahun yang lalu
taya kamandang éditan
m
[[Gambar:Pluto by LORRI and Ralph, 813 July 2015 (Color).jpg|thumb|300px|right|Planét Pluto]]
'''Pluto''' (ngaran resmi: 134340) nyaéta hiji [[planét]] leutik (''dwarf planét'') dina [[Surya Mandala]]. <ref name="sumber1">{{id}}[http://students.ukdw.ac.id/~23070234/newspluto.html=id Pluto] (diaksés tanggal 1 Desember 2011)</ref>
Saméméh 24 Agustus [[2006]], Pluto berstatus minangka hiji [[planét]] sarta mangrupa [[planét]] pangleutikna sarta panglaérna (runtuyan kasalapan) ti [[Panonpoé]].<ref name="sumber1"/>