Buka ménu utama

Parobahan

4 bita dipupus, 3 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
|footnotes=
}}
'''Républik Bélarus''' atawa '''Bélarusia''' mangrupakeunmangrupa hiji [[nagara]] di [[Éropa Wétan]] eujeung [[ibu kota]]na [[Minsk]]. Nagara ieu administratifna kabagi kana 6 provinsi [[oblast|(''voblast'')]] jeung hiji kota husus.
 
== Administratif ==
29.636

éditan