Béda révisi "Andorra"

8 bita dipupus ,  6 tahun yang lalu
m
taya kamandang éditan
m (fixing dead links)
mTidak ada ringkasan suntingan
[[Gambar:Andorra-coa-old.jpg|thumb|200px|right|[[Lambang Andorra]] di parlemén Andorra.]]
 
'''Andorra''', resmina '''Kapangéranan Andorra''' ([[basa Catalan]]: '''''Principat d'Andorra'''''), disebut ogé '''Kapangéranan Lebak Andorra''',<ref>Funk and Wagnalls Encyclopedia, 1991</ref> (basa Catalan: ''Principat de les Valls d'Andorra''), mangrupakeunmangrupa hiji [[nagara]] leutik di [[Éropa]], aya dina Pagunungan [[Pyrenees]] wétan jeung diwatesan ku [[Spanyol]] jeung [[Prancis]]. Legana 468 km² jeung populasina 83,888 dina 2009. Ibu kotana, [[Andorra la Vella]], mangrupakeunmangrupa ibu kota pangluhurna di Éropa, dina 1023 méter.<ref>[http://www.fallingrain.com/world/AN/0/Andorra_la_Vella.html Peta, Cuaca, jeung Bandara pikeun Andorra la Vella, Andorra]</ref> Basa resmina [[basa Catalan]].
 
== Réferénsi ==